KRISTIANSAND: 1. omgang startet imidlertid veldig rotete og ingen av lagene hadde noe særlig flyt i spillet sitt. Det var et par sjanser til begge lag, stort sett som følge av feilpasninger i forkant. Men de virkelig store sjansene uteble og begge lag gikk målløse til pause.

Vi hadde en veldig bra pauseprat der vi justerte noe på taktikken. Vi var fortsatt fast bestemt på å vinne kampen. Sandefjord var åpenbart det samme og tok ledelsen etter bare sju minutter ut i 2. omgang. Målet kom etter et godt angrep som ble avsluttet etter innlegg fra deres høyre side.

Fortjent snuoperasjon

Kun ett minutt etter den scoringen fikk vi imidlertid straffespark, som Mia Leinan satte i mål. Det ga oss mye energi og motivasjon. Derfra så ikke jentene seg tilbake og kjørte virkelig over bortelaget. Gjestene slet tungt med å få tak i våre raske angrepsspillere og i løpet av 20 minutter scoret June t. Johansen nok et hat-trick. Nå har hun scoret sju mål på de tre siste seriekampene.

Med fem minutter igjen å spille kunne Ingrid Olsen sette inn 5-1-målet, som også ble sluttresultatet. Målet kom etter at hun løp fra Sandefjords midtstopper og driblet keeper, og dermed kunne hun enkelt sette ballen i det åpne målet.

Måtte spilles på nytt

Vi spilte for øvrig tidligere i høst mot Sandefjord og vant 1-0, men det visste seg at Sandefjord hadde brukt spillere ulovlig og kampen måtte spilles på nytt.

Etter seieren ligger Gimletroll som nummer tre i 2. divisjon avdeling 2, med 13 poeng på sju kamper.

Foran fra venstre: Frida Abrahamsen, Maja Kronborg, Linn C. Farbergshagen, Karoline Fredriksen, Marie Forsøget Knutsen, Sandra Eilertsen og June Tønnesland Johansen. Foto: Eirik Moen Eskedal