Donn-spillerne Anel Valjevcic (f.v.), Brian Jensen og Samson Clement må konstatere at Donn liger nederst i sin avdeling i 3. divisjon etter lørdagens hjemmekamp. Donn-spillerne Anel Valjevcic (f.v.), Brian Jensen og Samson Clement må konstatere at Donn liger nederst i sin avdeling i 3. divisjon etter lørdagens hjemmekamp. Foto: Sander Maxwell Frøyså

Donn-tap på hjemmebane

Donn måtte se seg slått 1-2 hjemme mot Hinna i lørdagens 3. divisjonskamp.

KRISTIANSAND: Kampen startet rolig og var uten sjanser frem til Stian Ingebrethsen stakk foten frem og scoret 1-0, før linjemannen veivet med flagget og dømte offside. Kampen bølget mye frem og tilbake, men vi fikk et visst overtak etter en halvtime. Rundt halvtimen slo vi tre farlige hjørnespark, inkludert ett som endte med redning på streken.

Vi hadde overtaket på det meste, men etter 41 minutt scoret Hinna og stillingen var 1-0 til bortelaget. Noe senere banket Jan Thomas Sandvik ballen i mål etter et nydelig innlegg av Marius Tronstad. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Kampen ble satt i gang igjen idet en regnbøye traff Kongsgårdbanen. Hinna traff stolpen etter 51 minutter og etter 64 minutter spilt scoret gjestene og stillingen var 1-2. Den siste halvtimen var det mange Donn-angrep og det resulterte i alt fra redning på strek til rødt kort til Hinna etter en hodeløs takling på Opromchop. Vi klarte ikke sette sjansene våre og det endte dessverre med 1-2-tap.

Se kampfakta her

Disse startet for Donn:

1-Nils Fredrik Udjus

27-Samson Clement

3-Benjamin Sundo

15-Brian Jensen

24-Alejandro Sørum

7-Marius Tronstad

31-Kent Sellæg

17-Anel Valjevcic

18-Diego Panique Perez

9-Jan Thomas Sandvik

22-Stian Ingebrethsen (kaptein)