Ellinor Bentzen Fossestøl og Eylert Ellefsen har mottatt velfortjent heder fra IK Grane Arendal Håndball. Ellinor Bentzen Fossestøl og Eylert Ellefsen har mottatt velfortjent heder fra IK Grane Arendal Håndball. Foto: IK Grane Arendal Håndball

Nye æresmedlemmer i Grane

Ellinor Bentzen Fossestøl og Eylert Ellefsen fikk nylig den høyeste utmerkelsen som deles ut i IK Grane Arendal Håndball.

ARENDAL: Ellinor Bentzen Fossestøl kom til Grane som ung og lovende friidrettsjente på 70-tallet.

I 1990 fikk hun sitt første styreverv i klubben, før hun nesten kontinuerlig har bidratt med sitt lune vesen som friidrettstrener for barn og ungdom. En oppgave hun fremdeles utøver lenge etter at hennes egne barn er blitt voksne.

Alle kjenner Ellinor, som fikk klubbens «ildsjelpris» i 2007, klubbens Hederstegn i 2008 og «Agderpostens Honnørskje» i 2012.

Også Eylert Ellefsen ble nylig tildelt Æresmedlemskap.

Han har vært en stor ressurs i klubben siden 70-tallet. Først som habil fotballspiller, deretter som engasjert styremedlem og trener for aldersbestemte lag i en mannsalder eller to.

Han har i mange av sine styreperioder vært leder av eller hatt økonomiansvaret i fotballgruppa og har vært medlem av Bjønnes-utvalget. De siste årene har han vært medlem av Allianse-styret med ansvar for strategiplan og websider og mye mer.

Han har vært revisor for Arendal idrettsråd og medlem av styret i Agder Fotballkrets.

Eylert mottok klubbens hederstegn i 2001, «Agderpostens Honnørskje» i 2008, Sparebanken Sørs Utviklingspris i 2009 og Silkeborg IFs sølvnål i 2016.