GRIMSTAD: Afrikamesterskapet ble utsatt fra januar 2021 til januar 2022 som en følge av covid-19, og skal spilles i Kamerun.

Furtado og hans Kapp Verde møter vertslandet Kamerun (som allerede er gruppevinner) i kvalifiseringskamp, hjemme i Praia (Kapp Verde), før de møter Mosambik på bortebane. Begge kampene er en del av kvalifiseringen. Kapp Verde har fortsatt mulighet til å kvalifisere seg til afrikamesterskapet i 2022. Landet har fire uavgjorte kamper hittil i kvalifiseringen og ligger bak Mosambik på færre scorede bortemål.

Fredag 26, mars spilles Kapp Verde-Kamerun og tirsdag 30. mars er det duket for Mosambik-Kapp Verde.

Med en allerede utsatt seriestart vil denne reisen gjennomføres i god tid før serien starter. Og vi vil ha Willis tilbake i våre forberedelser til jubileumssesongen (Jerv er 100 år nå i 2021).

For ham er det et viktig oppdrag i sin egen markedsføring, men også god reklame for klubben. Vi er stolte over å ha landslagsspillere som Willis og Ikhsan Fandi (Singapore) i troppen vår, og vi ser fram til å følge Willis i kampene for Kapp Verde. Han har fire landskamper fra før, men ingen som Jerv-spiller.

Se Willis score to mål mot Fløy i sin Jerv-debut