Vi i Team Snartemo kjørte denne helgen inn til en klasseseier og nummer to totalt (etter Frank Tore Larsen) i Vårsleppet. Sprintrallyet kjøres i området rundt Lista flyplass. Det var fint vær, men krevende veiforhold pga mye gjørme i veien. Et kort løp på ca 42 kilometer. Nytt denne gangen var at jeg fikk sitte i kartleserstolen. Der sitter vanligvis Arne Ingar Stulen.

Dette er riktig nok ikke første gangen jeg gjør det, ettersom jeg nok er litt over gjennomsnittet mer interessert i rally enn andre jenter på min alder. Pappa og jeg trives godt i hverandres selskap og tilbringer mye tid forbundet med bilsport, det har blitt litt vår ting. At en sønn er kartleser for sin far eller omvendt er ikke så uvanlig i rally-Norge, men at far og datter er det, er rimelig spesielt.

Det er ikke å legge skjul på at nervene var i høyspenn før start, men etter første etappe var det jo bare moro. Vi er veldig fornøyde med løpet, vi hadde en god start og lå i toppen på mange av etappene. Det er teknisk og smalt, noe som passer pappa bra. Notene ble levert og bilen fungerte så godt som optimalt denne dagen. Med litt feilberegning med bensin fuska bilen litt på siste og det var på håret at vi kom til mållinja.

Neste gang vi er klar i evo`n er Rally Konsmo. Den tidligere Sørlandsprinten er blitt tildelt NM-status, og løpet går rundt husdøra vår så det er jo ekstra stas. Mye liv i bygda og kjentfolk rundt i skogene. Dette er noe vi begge ser veldig fram til. Det blir min første NM-runde, så det er klart jeg føler litt ekstra på presset. Men er ikke i tvil om at dette blir rått.