Seierspallen bestod av tre forskjellige nasjoner etter søndagens løp. Martin Hubmann, som også løper for Kristiansand OK og er årets sølvvinner fra sprint-VM i Skottland, ble henvist til sølvplass cirka et minutt bak Danielsen. I tillegg leverte Karolis Lazdauskas et bra løp som holdt til bronse, ytterligere et og et halvt minutt bak. Tidligere KOK-løper Petter Marki Erichsen (nå Varegg, Bergen) løp imidlertid inn til 3.beste tid i klassen.

Vegard Danielsen sier selv at det begynner å bli tempo i beina, og at o-teknikken sitter bra når det nå nærmer seg NM i Trøndelag i september. Veivalgene viser at Vegard har vært på offensiven, og han fikk kontakt med sølvvinner Martin Hubmann cirka halvveis i løpet, som gikk på Bringsvær på Hægeland.

I dameklassen ble Christine Mikkelsen fra Grane mester foran tidligere VM-løper Marianne Andersen, Konnerud, som nå tydelig er på tur tilbake etter langvarig skadeproblemer.

Ellers er det å merke seg at i gutteklassen fortsetter Sebastian Daland og Marius Aurebekk å levere sterke løp med suverent gull og sølv, etter at de tidligere i august fikk totalt tre gull i Hovedløpet for 15-16 åringer. Guttenes juniorklasse ble vunnet av Torkel Reinhartsen, KOK mens Silje Hauge fra Hisøy OK vant jentenes juniorklasse.