Et forsmedelig poengtap for KIF som stort sett hadde kontroll på kampen mot Viking i Stavanger. Trøsten er at KIF ligger på tredjeplass på tabellen i 1. divisjon, riktignok bare etter to serierunder.KIF åpnet sterkt i Stavanger, og leder 4-0 etter fire og et halvt minutt. Laget holdt en ledelse på to til tre mål til midtveis i første omgang. Da kampklokka rundet 17 minutter, var stillingen 9-9, og til pause hadde rogalendingene faktisk en ledelse på ett mål, 14-13.

Andre omgang

I andre omgang snudde KIF og ledet med 14-17 etter snaue tre minutter. Utover i omgangen varierte ledelsen til KIF, og hjemmelaget var aldri i føringen i løpet av de siste 30 minuttene.

To minutter før full tid var det en KIF-ledelse på ett mål. Syv sekunder før slutt utlignet hjemmelaget og da ble det i all enkelhet poengdeling.

Sebastian Schultz Hansen ble toppscorer med åtte fulltreffere, to av disse på straffe. Mathias Christiansen ble kåret til KIFs beste spiller med syv mål.

Verdt å merke seg er at samtlige av KIFs målscorere lykkes med sine skuddforsøk. Kun et mislykket forsøk i løpet av kampen fra unge, lovende Bendik Holstad.