Vindbjartmixen samlet hele 82 lag á to løpere på Sandrip lørdag.

Sur tåke og minimalt med snø hindret ikke at dette ble en festdag for lokale skiløpere og skuelystne venner og familier. Løpet er et typisk lokalt renn der nye løpere ofte får sin første erfaring med å gå skirenn. Gledelig er det at Fløy stiller med så mange løpere i mixen, hele 18 lag. Dette er det samme antall som Oddersjaa. Arrangørklubben Vindbjart hadde med 22 lag. Otras ti lag kjempet i toppen i mange av klassene.

Åsmund Wiberg og Magnus Reiersen vant klassen 17 +, Nils Olav Rød og Morten Kjetså ble nr. 2 i klasse 11 – 12 år etter Oddersjaas Hans Lossius og Thomas Mollestad. I klasse 9 – 10 år vant Even Birkeland og Torstein Landås foran Helene Sløgedal og Mathea W Andersen fra Vindbjart. I den yngste klassen, opp til 8 år, gikk Torbjørn Grindheim og Anders Kjetså Røed helt til topps foran Vindbjarts Simen Roland og Benjamin W Andersen. Oddersjaa hadde også vinnerlaget i klasse J 11 – 12 år ved Ingrid Amundsen og Marie Hovda Kristiansen. I klassen G 13 – 14 år vant Syvert Senumstad og Fredrik Spinnangr-Helgeland. Nora Holen Larsen og Tina Mønsted Vindbjart, vant jenteklassen. Trond Hauklien og Tobias Stokkeland fra Oddersjaa vant en spennende duell med Ludvig Vartdal og Einar Ekeland fra samme klubb, i klasse 15 – 16 år.