KRISTIANSAND: Randesunds herrelag ledes av hovedtrener Kjetil Tveit. Det består av en fin blanding lokale spillere samt studenter fra ulike plasser rundt om i Norge. Foran årets sesong har det kommet inn noen nye tilskudd/forsterkninger i bakspiller Lars Marcussen fra Staal Jørpeland, venstreback Even Tinnesand fra Skade Håndball, venstrekant Roberto Edland fra KRS Topphåndball, venstre-/midtback Anders Vatsaas (tilbake fra skulderskade), back Andre Hornes (tilbake fra skade), venstreback Petter Johansen (tilbake fra korsbåndsskade), keeper Nicolai Bredemose (tilbake fra utlån fra Viking), samt noen unggutter som hospiterer og allerede har vist at de har noe i divisjonen å gjøre.

Årets sesong har startet på glimrende vis med tre strake seire mot henholdsvis mot Viking HK, Nærbø IL 2 og Viking TIF 2. Noe som gir foreløpig tabelltopp, à poeng med Varhaug. Vårt mål for årets sesong er å kjempe i toppen, ta én kamp om gangen og gjøre en god innsats med fokus på utvikling gjennom sesongen.

Søndag 2. oktober møter vi favoritten i divisjonen, Bjørnar fra Bergen. Laget var noen fattige mål fra opprykk i fjor og er nok svært sulten på å klare dette årets sesong. Vi i Randesund ønsker å gjøre en god figur mot et bra håndballag, men skal ikke glemme at vi er ute etter utvikling også. Vi håper på mye folk og god stemning i Sukkevannhallen.