KRISTIANSAND: – Dette var forbaska surt, men ikke første gang vi slipper inn mål på overtid, var Start 2-trener Erik Myklands umiddelbare kommentar etter 1-1-kampen.

 Det var klasseforskjell på lagene i flomlyset på Sparebanken Sør Arena torsdag kveld. Start 2 styrte fra avspark, men klarte ikke å spille seg til de store sjansene før pause.

Gjestene fra Fevik lå lavt og satset på kontringer, og hadde sin eneste sjanse på et frispark. Det knallharde skuddet tok imidlertid Sondre Solås seg av på glimrende vis.

Etter pause fortsatte Start-guttene å ha initiativet, og etter 60 minutter fikk de endelig lønn for ballinnehavet.

Eftevaag-scoring

Emir Derviskadic la en nydelig pasning til en fri Levi Eftevaag på høyresiden. Han tok ballen med seg og banket opp den opp i nettaket bak Express-keeper Marius Aagre Larsen.

Etter 1-0-målet var det lite som tydet på at Express ville få med seg noe fra Kristiansand. Men så, på overtid av overtiden, lobbet Vitalij Bravikov ballen over Start-keeperen og i mål.

Slurvefeil

– Det er sånt som ofte skjer i fotball når du ikke scorer mål nummer to. Da kan alt skje, og det gjorde det helt på slutten, sier Erik Mykland – og legger til:

– Vi spiller den fotballen vi skal spille og Express blir løpende imellom. Sjansene får de på slurvefeil hos oss, innlegg og dødballer. Derfor føles disse to tapte poengene ekstra vondt.

Staal Jørpeland leder fortsatt 3. divisjon avd. 3 med sine 20 poeng foran Vindbjart med 19. Deretter følger fem lag på 17 poeng: Viking 2, Sola, Djerv 1919, Express og Brodd. Start 2 er nummer åtte med 16 poeng.

Express-trener Roy Ludvigsen melder følgende til Lokalsporten:

– Vi klarte å variere presset med å ligge lavt i ramma og til tider presse høyt. Start hadde mye ball, men vi vant sjansestatistikken 5–3 med blant annet skudd i tverrliggeren, var alene med målvakt og en redning på streken. Vi er fornøyd med laginnsatsen og vi fikk i tillegg benyttet alle våre fem bytter.

Se øvrig kampfakta her