KRISTIANSAND: RILs 1. divisjonslag tapte med seks mål etter å ha ligget under 12-15 til pause. Hjemmelaget fikk en god start på kampen og ledet 4-1. I denne perioden spilte de seg også til flere gode muligheter og kunne virkelig fått en meget sterk åpning på kampen om disse mulighetene hadde blitt satt i mål.

Kjempet seg inn i kampen

I stedet kom Haslum Bærum sakte, men sikkert inn i kampen og tok etter hvert over føringen. Noen minutter før hvilen ledet bortelaget 15-10, men to RIL-scoringer gjorde at hjemmelaget gikk til pause på 12-15, og med tro på at dette var mulig å snu.

RIL-damene startet også 2. omgang best og utlignet til 16-16 etter åtte minutter. Men så tok igjen Haslum Bærum over initiativet i kampen og førte med noen mål.

Endte med surt tap

Vertene ga seg ikke, og med fem minutter igjen lå de under med 21-23, og øynet fremdeles muligheten for poeng. Men to tvilsomme dommeravgjørelser imot gjorde at det glapp og tapet ble til slutt unødvendig stort.

– Vi spilte mot et topp tre-lag og det merkes. De spiller i et høyere tempo framover og er mer aggressive i forsvarsspillet enn lagene under på tabellen. Likevel var vi i store deler av kampen fullt på høyde med dem, og med litt mer flyt i angrepsspillet kunne dette gått veien, sier trener Kjetil Tveit.

– Ikke umulig

For Randesund gjenstår det nå to bortekamper mot Nordstrand og Fjellhammer. Etter onsdagens tap er de avhengige av hjelp fra andre i tillegg til at de må vinne sine to kamper.

– Det ser litt mørkt ut, men vi må først og fremst gjøre jobben selv, og det er ikke umulig. Kommer vi opp på toppnivået, kan vi absolutt ta poeng i begge de gjenstående kampene. Og om da Grane hjelper oss med å ta poeng mot Reistad, så spiller vi i 1. divisjon til neste år også, avslutter Tveit.

PS! Anna Lunke Norumer tatt ut til samling i påska med det norske 02-landslaget.

Se 1. divisjonstabellen her