Madelen Berås (26) fra Kristiansand er mest kjent som montérytter og travkusk. Fra august skal hun også jobbe som instruktør i body pump. Madelen Berås (26) fra Kristiansand er mest kjent som montérytter og travkusk. Fra august skal hun også jobbe som instruktør i body pump. Foto: Fotominner.net

Håper på pallplasser i Sommertravet

Etter en periode med mye styrketrening og mindre ridetrening, har jeg den siste uka hatt fullt fokus på å prestere med fem hester på hjemmebane nå til helga.

Sommertravet på Sørlandets travpark er et av året høydepunkter. I år skulle jeg gjerne vært litt bedre forberedt, men på grunn av at jeg har brukt mye tid på å sertifisere meg til å bli fitnessinstruktør, har fokus vært todelt i en periode nå. Jeg gleder meg til å komme i gang som bodypump-instruktør i august. Styrke- og kondisjon har alltid vært viktig for meg, og forhåpentligvis klarer jeg å lage gode økter til medlemmene på treningsstudioet også.

Jeg skal i aksjon med fem hester på Sørlandets Travpark i helga. Foto: Privat

Nå er det imidlertid Sommretravet som har førsteprioritet. Jeg skal i aksjon med tre hester i monté og to i vanlig trav. I monté rir jeg Sonar Brodde, Komnes Judo og Global Ruska og i trav kusker jeg min egen Cherokee News og Kodina. Det bør være trippelsjanser på flere av dem, og det hadde selvsagt smakt utrolig godt med en seier også. Det er noen måneder siden sist det skjedde, med Komnes Judo i mars, og siden den gang er det blitt to andre- og fire tredjeplasser.

Foto: Foto: Trond Pedersen

Etter Sommerløpet er et løp på Bjerke 27. juli med Cherokee News kommende utfordring. I september venter NM, og der blir det spennende å se hvilken hest jeg blir tildelt.

PS! Min storesøster Malin Berås konkurrerer med tre hester i Sommertravet. Hennes forrige seier var i april.