Montérytteren Madelen Berås (25) fra Kristiansand kunne tirsdag juble for nok en seier. Her er hun med hesten Heimly Odin. Montérytteren Madelen Berås (25) fra Kristiansand kunne tirsdag juble for nok en seier. Her er hun med hesten Heimly Odin. Foto: Privat

Vant med sykdom i kroppen

Etter ei uke med sykdom var det deilig å sikre sesongens tredje seier.

Forberedelsene til gårsdagens løp på Forus Travbane har vært alt annet enn optimale. Jeg har slitt med influensa, vond mage og andre plager ei ukes tid. Derfor var det ikke noe særlig å ri de to forrige løpene mine, attpåtil hjemme på Sørlandets travpark, nå sist søndag. Da ble det bare en fjerdeplass som beste resultat, med Hot Fighter.

Jeg er imidlertid på bedringens vei nå, heldigvis og endelig. Har ikke tid til å være syk! Noe av problemet med å være dårlig er at jeg ikke får tid til å hvile nok, og derfor kjennes det ut som om jeg er i enda dårligere slag. Men jeg har vel bare meg selv å skylde på…

Det smakte i hvert fall utrolig godt å ri inn til førsteplass på oppløpssiden med Komnes Judo. Jeg var innstilt på å ri så «billig» som mulig og ta det rolig fra start, ettersom jeg vet at hesten har galoppert noen ganger tidligere. Denne gangen gikk det veldig bra, og det ble en super debut for oss som ekvipasje. Å ri på Komnes Judo ga virkelig mersmak, han er en hedershest som er like tøff til tross for at han er 12 år gammel.

Sesongen hittil har vært ganske bra, og jeg håper det vil løsne for alvor nå. Jeg gleder meg til fortsettelsen, og håper på flere gode innspurter slik som denne med Komnes Judo: