UTØVERBLOGG: 31. august debuterer jeg nemlig for Lion Fight promotions i Göteborg. Lion Fight Promotions med base i Las Vegas er den største promotøren av thaiboksing i verden. Denne gangen kommer de til Sverige for å arrangere Skandinavias største Muay Thai-show med totalt 11 proffkamper.

Det var stort da jeg i 2016 ble Norges første mannlige amatørverdensmester i thaiboksing. Og det var stort da jeg fikk min proffdebut året etter. Men den kommende bataljen i Sverige er likevel større. Vinner jeg denne kampen, åpner det mange dører videre. Det er et helt år siden sist jeg gikk en skikkelig proffkamp. Forrige gang var det i firemannsturneringen King of Kings i Tallinn. I finalen fikk jeg en skulderskade som jeg har måttet hanskes med det siste året. Skulderen og formen generelt er nå på sitt beste og sterkeste igjen, og jeg ser virkelig fram til å gi alt jeg har mot min svenske motstander.

Video fra trening:

Det er ikke til å legge skjul på at jeg får en tøff utfordring. Joakim Hagg har deltatt i Lion Fight-kamp tidligere og Glory 29, med totalt 22 seire. Han er kjent for god utholdenhet, men jeg håper å kunne beseire ham med min velkjente knockout. Kampen sendes på CBS Sport og Solidsport Sverige.

Les flere innlegg fra Andreas Skarvold Iversen her