POBLADURA, SPANIA: Jarand-Matias var gjennom en tøff helg med mange harde seksjoner og et varmt og fuktig klima. Årets sjuende og åttende VM-runde i trial ble arrangert i Pobladura, like utenfor Leon.

Lørdag startet Jarand-Matias bra og hadde en god flyt i kjøringen. Han gjorde for mange feil i den lettere seksjonene, så det ble en del prikker som måtte bort for å klatre opp på resultatlista. Han tok seg sammen og kjørte seg ned ni prikker til andrerunden og endte på 18. plass.

Søndag startet også bra og han kjørte stabilt i de lette seksjonene og jobbet hardt i de vanskelige. Kjøringen var jevn og god gjennom hele dagen, utenom to større feil i førsterunden. Men han kjørte veldig stabilt på andrerunden og det holdt til karrierebeste 12. plass. Endelig noen VM-poeng i boks! Det tok sin tid å få disse fire første poengene, og det smakte veldig godt. Trial 2-klassen som Jarand-Matias kjører er klassen under GP, som er den høyeste klassen med de ti beste førerne i verden. Det beste en nordmann har prestert er de to tredjeplassene til Sondre Haga i fjorårets VM-runder i Trial 2-klassen.

Nå er det trening frem mot VM i Portugal kommende helg, og målet er å fortsette innenfor topp 15. Takk til støtteapparatet, sponsorer, familie og venner for all støtte!

Foto: Privat
Foto: Privat