KRISTIANSAND: På tredje forsøk (de foregående to år ble turneringen avlyst pga korona) lyktes det endelig å få arrangert denne turneringen. Med stadige lettelser i korona-restriksjoner ble det flere og flere som meldte seg på, og til slutt var det 38 påmeldte 15-16 åringer fra hele Norges land til norgescupstevnet sist helg.

Dette var årets første norgescupstevne, og det ble delt inn i to nivåer etter rangeringssystem. I A-klassen var det 16 spillere og i B-klassen 22 deltakere. Turneringen ble spilt etter utslagsmetoden, hvor vinneren går videre til neste runde, mens taper av første kamp deltar i bonussluttspill. Jenteklassen gikk av stabelen samme helg i Oslo.

KTK stilte selv med tre representanter i William Malo Wirak, Jørgen Leiknes Wirak og Tobias Aulin Raustøl. Øvrige deltakere kom i hovedsak fra Bergen, Stavanger og hele Østlandet.

KTKs gutter gjorde en flott turnering med kvartfinale-plass til William i A-sluttspillet og seier til Jørgen i Bonus-A-sluttspill samt semifinale i double klasse A.

Vinneren av turneringen ble Rasmus Møgster Grindheim fra Paradis TK i Bergen foran Johan Otto Christensen-Scheel fra Stabekk TK.

B-klassen ble vunnet av Filip Bugdø-Petersen fra Fredrikstad foran Erik Løne Skoglund fra Blommenholm/Sandvika TK.

Det ble en bra helg med mye flott tennis, og for en klubb som KTK, litt i utkanten av det sentrale tennis-Norge, er det veldig inspirerende å få de beste på besøk.