Brian Stangnes Kjeldsberg er en spiss/kantspiller med fart og teknikk som spisskompetanse. Brian Stangnes Kjeldsberg er en spiss/kantspiller med fart og teknikk som spisskompetanse. Foto: Privat

Til Vindbjart med spenstig cv

Brian Stangnes Kjeldsberg (23) er klar for sin sjuende klubb og vi har store foventninger til ham.

VENNESLA: Jeg vet at jeg har fått såpass erfaring at jeg har utviklet god nese for å se potensial hos fotballspillere. Og da får jeg fort los. Av og til ender det med god fangst. Denne gangen var fangsten Brian Stangnes Kjeldsberg. Han ble i sin tid solgt fra Tromsø til selveste Kaiserslautern i Tyskland. I løpet av sine tre år i «Haaland-land» fikk han kamper for både U19- og U23-lagene til Kaiserslautern. Skader var nok hovedårsaken til at han ikke nådde helt opp. Men han er ennå ung.

Brian er frontspiller, og jeg kan love at han kommer til å bli en attraksjon av en krydderspiller når han får VFK-filosofien godt inn under huden. Vi skal nemlig sørge for at han får utnyttet sitt enorme tempo, gode teknikk og gode skuddfot.

Han skal studere flere år i Kristiansand. Ergo tror vi at denne herlige nordlendingen skal bidra sterkt til å sette VFK på fotballkartet. Velkommen til krydderbygda, Brian!

Vis fakta ↓
Fakta Brian Stangnes Kjeldsberg