Sander Bjoraa (15) fra Kristiansand Trialklubb elsker å utfolde seg med trialsykkelen ute i det fri. Sander Bjoraa (15) fra Kristiansand Trialklubb elsker å utfolde seg med trialsykkelen ute i det fri. Foto: Privat

Tar sats mot trial-toppen

Jeg har kjørt trial i seks år og det blir bare gøyere og gøyere. Målet er en dag å komme på seniorlandslaget og kanskje få kjøre i Spania.

UTØVERBLOGG: Jeg satser det jeg kan på å nå langt som mulig i denne supre idretten. Siden jeg begynte som niåring har pappa og jeg lagt ned mye trening i skogen i Sørlandsparken. Jeg har mye energi, ståpåvilje og et skikkelig konkurranseinstinkt. Selv ved bare små treningsløp/konkurranser går jeg all in.

Verken covid-19 eller kravebeins- og beinbrudd har stoppet meg noe særlig fra treningen min. Heldigvis kan trial kjøres utendørs, slik at det har gått an å trene selv i denne kjipe tiden. Og nå som våren er kommet, er det enda gøyere å kjøre. Jeg trener mange timer i uka og er med på to treningsteam, nemlig Team Norway junior trial og Team Motorsyklisten. Dessverre er alle løp i både inn- og utland satt på vent.

Se video her:

Jeg har vært en del av Team Norway junior trial i tre år. Målet mitt er å nå herrelandslaget en dag og kanskje å få trene i Spania. Jeg har søkt toppidrett på KKG og håper veldig på å få komme inn der fra høsten av.

Se video her:

Jeg har vært med i Team Motorsyklisten i flere år, og i det siste året har jeg fått trene med den øverste gruppa hvor kjørerne er en del år eldre enn meg. Det har gitt meg mye å strekke meg etter og jeg elsker en god utfordring. Jeg er fornøyd med framgangen min i det siste og håper den gode utviklingen kan fortsette.

Se video her:

Jeg er også trener for dem som er yngre enn meg i klubben og legger ned mye tid i skogen i Sørlandsparken for både dem og meg selv. Trialmiljøet er blitt som en bonusfamilie med flotte og herlige mennesker som heier hverandre fram. Det er virkelig et miljø som kan anbefales på det varmeste.

Følg meg gjerne på Instagram: team_bjoraa_trial

Foto: Privat