Donn 2 tok turen over Varoddbroa for å spille mot RIL 2 mandag kveld.

Vi hadde lyst å vise hele Randesund at Donn 2 ikke bare er et blaff. Vi tok kommando fra første spark på ballen og presset høyt. Etter fem minutter vant Espen Hoff ballen og serverte Thomas Natvig på blankt mål. Han gjorde ingen feil alene med keeper og 0-1 til Sebrastripene.

Ved 0-2 var rollene snudd om og Thomas Natvig serverte Espen Hoff som stupheadet inn en vakker scoring. Vi fortsatte å kjøre kampen, men ytterligere mål uteble og det ebbet ut med 0-2 til pause.

Frekk avslutning

2\. omgang startet med et smell. Arve Omdal tredde vakkert ballen ut til Jonas Norheim som serverte Espen Hoff på første stolpe, og 0-3! Nydelig spill og frekk avslutning. Reduseringen til 1-3 kom så etter et nydelig langskudd.

Vi giret opp igjen og etter en nydelig slått corner sto plutselig Dragan Djulepa helt alene. Han kastet seg rundt og brassesparket ballen i mål. 1-4 er kandidat til årets mål! Randesund reduserer nok en gang på et supert langskudd og stillingen var nå 2-4. På slutten rullet vi opp et mønsterangrep. Hoff spilte fin vegg på høyresida, la flatt inn, Arve hoppet pent over og Ole Gerhard Sørensen smelte inn 2-5.

Nydelig kamp av gutta mot et meget lavtliggende RIL 2, som prøver å parkere bussen.

Roser Donn-drakta

I en kommentar etter matchen sier Espen Hoff:

– Det er jo greit å prøve å holde seg litt i form, og da passer det fint å gjøre det i Sørlandets kanskje fineste drakt. Selv om det er blitt noen mål på de få kampene jeg har spilt, får jeg også bekreftet etter hver trening og kamp – og for så vidt også under kamp – at det var den rette avgjørelsen å gi seg på toppnivå.

Vi tar med et videoklipp også fra forrige kamp, som viser at Hoff burde hatt fem scoringer hittil: