SØGNE: Vår turnering er for barn til og med 12 år. I 2019 hadde vi 243 lag, i 2020 måtte vi avlyse grunnet korona, og i fjor var vi noen av de heldige klubbene som fikk arrangert turnering denne høsten. Da fikk vi hele 281 påmeldte lag, som skapte et yrende folkeliv på Tangvall.

Nå er vi fullbooket før helgas turnering, med 340 lag. Det er vondt å si nei til lag som vil komme, men vi har verken plass eller bemanning. Selvsagt kunne vi tatt inn flere lag ved å spille enten på Langenes eller på Tinntjønnbanen. Men dette krever enormt med ressurser fra Søgne Fotballklubb. Vi har for lite folk som stiller opp i henhold til mengden med lag som kommer. Nå har vi rundt 110 foreldre/spillere som stiller på dugnad for å få dette til. Vi trenger besteforeldre, foreldre, brødre/søstre til spillere som vil være med å hjelpe.

Jeg er stolt av vår cupkomite og at vi har fått 50 dommere fra klubben som stiller opp hele helgen. Rigging begynner fredag og cupen spilles lørdag og søndag. Forventer kampstart er fra klokka 08 til 18-tiden begge dagene. Det vil være 3000-3500 spillere her i Søgne denne helga. Med familiemedlemmer blir det fort over 5000 mennesker som er innom Tangvall, så jeg oppfordrer alle Søgne-folk til å bruke sykkelen, beina, eller buss denne dagen og la bilen stå.