GJØVIK: Klubbens 2009-årgang ble nummer tre av 65 lag i sin aldersgruppe. Disse guttene elsker fotball og har et fantastisk samhold.

I årets Adidas cup har gutter 13-laget til Donn gått ubeseiret gjennom hele turneringen, og dro fredag forrige helg inn til Gjøvik for å spille semifinale mot Brodd.

Etter en jevn og tøff kamp som kunne gått begge veier var det til slutt Stavangerlaget Brodd som vant 3–2.

Filip Lund og Endre Storstein scoret Donn sine mål.

I bronsefinalen var det Bønes fra Bergen som stod på andre siden av banen. Donn gikk ut i et forrykende tempo og tok etter hvert ledelsen 1–0 med Julian Håbesland. Laget hadde mange sjanser til å øke ledelsen, og det var til slutt Henrik Klev som satte inn 2–0 som også ble sluttresultatet.

Donnguttene som tidligere i år vant Sør Cup i sin klasse kunne dermed reise hjem med en bronsjemedalje i årets Adidas Cup.

G19-laget hadde Gjelleråsen på gaffelen i den siste kampen før en eventuell finale. Donn ledet 1-0 og følte seg snytt for et åpenbart straffespark etter et fantastisk angrep. I stedet fikk Gjelleråsen et tvilsomt straffespark rett etter og dermed var pauseresultatet 1-1.

I 2. omgang ble kaptein Tobias Tønnessen utvist etter to gule kort. I tillegg ble nøkkelspilleren Mats Thommassen skadet. Da ble det for tøft, og laget tapte kampen 1-3. I bronsefinalen ble det seier over Strømsgodset IF med 2-0.

Dette var en flott organisert tur for spillere, trenere og ikke minst foreldre. Det er hyggelig at det gror godt i Donn for tiden!

Donn G19. Fra venstre: Tobias Tønnessen, Mats Thomassen, Lyder Lindtveit, Mads Quist Ness, Mauritz Holand, Bork Lee, Kasper Schie, Markus Lian Kiledal, Vegard Rike, Tobias Hauge, Thomas Mykstu, Johannes Hellevig, Sander Ludvigsen og Fillip Lundgren. Foran: Emil Østhus Foto: Privat