KRISTIANSAND: Endelig var det serieåpning på Sukkevann idrettsplass! Lørdagens match var preget av en litt rotete start fra begge lag, og det var ingenting å si på at Froland tok ledelsen etter 14 minutter. Etter dette satte kampen seg, og Randesund dominerte de siste 20-25 minuttene.

Hjemmelaget rullet opp den ene sjansen etter den andre, og bare en god Froland-keeper hindrer mål. Etter 42 minutter ble Knut Arild Espegren felt inne i 16-meteren og Henrik Byklum satte straffen sikkert i mål. 2. omgang starter ganske lik den første, og en uheldig Randesund-forsvarer sendte spissen til Froland alene igjennom mot keeper og dermed 1-2 etter 51 minutter.

Herfra og ut var det vertene som ga publikum valuta for oppmøtet. Etter 53 min la 04-modellen Henrik Bratteberg inn til jevngamle Jørgen Hille. Hille slo keeperen i duell og headet inn 2-2. 3-2 kom etter nydelig spill på venstresiden, hvor Kristian Brattland dro seg rundt på kant og fant Eirik Osen som kom «fra dypet». Samme Kristian Brattland kombinerte fint med venstreback Johannes Byklum Eskedahl som fra skrått hold limte ballen opp i motsatt vinkel til 4-2. Alt i alt en fortjent hjemmeseier.