De har fått Frivillighetsprisen 2020

Siv Erna Berntsen og Emma Kristine Leesland har fått Frivillighetsprisen 2020 i Evje og Hornnes kommune for sitt arbeid med Fredagsklubben. 

Publisert: Publisert:

Siv Erna Berntsen (t.v.) og Emma Kristine Leesland ble sist fredag tildelt Frivillighetsprisen for 2020 fra Evje og Hornnes kommune. Foto: Evje og Hornnes kommune

Brukergenerert innhold

  • Evje og Hornnes kommune

EVJE OG HORNNES: Her er ordfører Svein Arne Haugens tale til vinnerne:

«Siv Erna Berntsen og Emma Kristine Leesland opplevde gjennom sitt arbeid som vernepleiere at det var et behov for en møteplass med fokus på nettverk og mestring for mennesker med funksjonsnedsettelser. Derfor startet de i 2008 Fredagsklubben. Det er altså det 13. året for klubben.

Fredagsklubben samlet, en kveld hver måned, inntil 100 mennesker fra hele Agder – på Furuly. Sosialt fellesskap, et felles måltid, felles aktiviteter og mestring står i sentrum. Samlingene har tema som countrykveld, disco, filmkveld og talentiade. I tillegg arrangeres en årlig tur til Danmark.

Emma Kristine og Siv Erna leder samlingene og arbeidet på en varm og inkluderende måte. Fredagsklubben gir deltakerne et lyspunkt i hverdagen som de virkelig ser fram til. Ingen glede er større enn å glede seg til noe, og Fredagsklubben er i så måte veldig viktig for en gruppe som har færre alternativer og færre tilbud enn funksjonsfriske.

Emma Kristine Leesland og Siv Erna Berntsen har gjennom sitt frivillige arbeid bidratt til at andre mennesker får en bedre hverdag.

Gratulerer så mye med tildelingen av Frivillighetsprisen 2020 i Evje og Hornnes kommune.»

Publisert:
Vil du skrive for Lokalkulturen?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalkulturen, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Evje og Hornnes
  2. Frivillige
  3. Pris