Tvillingsøstrene Charlotte (24 år, til venstre) og Maren Wallevik Hansen fra Kristiansand utgjør popduoen The Ella Sisters. Tvillingsøstrene Charlotte (24 år, til venstre) og Maren Wallevik Hansen fra Kristiansand utgjør popduoen The Ella Sisters. Foto: Kathrine Wallevik Hansen

«Sterke følelser er sterke farger»

Etter to singler fra kapittel to hos The Ella Sisters kommer nå den tredje singelen, «Neon Lights».

Hei dere og takk for sist!

Håper dere har hatt en så grei start som mulig på dette nye året. Sist vi skrev, var vi i ferd med å slippe første låt fra vår andre EP «Sugarcoat». Den heter «James Dean» og ble delt hos engelske Dork Magazine, det var veldig stas! Etter det slapp vi singelen «Drunk On December», som omhandler det å ikke helt føle man mestrer livssituasjonen og at å komme hjem til jul forsterker den opplevelsen. Det kom hyggelige meldinger om at denne låten traff veldig riktig i år – av naturlige årsaker, hvor vi må være mye hjemme og alene. Sender varme til dere alle og krysser fingre for et bedre 2021.

Foto: Tobias Aasgaarden

Nå slipper vi tredje singelen «Neon Lights», som er i et litt høyere tempo – og har mer aggresjon. Den har slippes midnatt og har norsk premiere på P13 fredag 29. januar klokka 13. Denne har en litt artig bakgrunn. Maren har det som kalles synestesi, hvor alle følelser har en farge i hodet hennes – og sterke farger oppleves som neon. Dermed fikk denne låten en klar tittel når den ble skrevet, for hun hadde veldig mye på hjertet.

Foto: Kathrine Wallevik Hansen

Sangen kommer med en «lyric video» også. Grunnet begrensede muligheter for videoinnspilling, lagde vi videoen hjemme på badegolvet – og det ble en veldig gøy seanse! Man må vel bare ta i bruk det man har? Det passet i grunnen ganske fint, for det fikk veldig i tråd med opplevelsen i sangen.

Foto: Kathrine Wallevik Hansen

Sender klemmer til neste gang!

Foto: Tobias Aasgaarden

Se musikkvideo til Drunk on December:

Les også:

– Jeg hører farger og ser lyd