Kristiansand-duoen Oakland Rain fra konserten i Oslo i fjor høst. Charlotte Wallevik Hansen til høyre, Simen Sandnes i midten og Maren Wallevik Hansen til venstre. Kristiansand-duoen Oakland Rain fra konserten i Oslo i fjor høst. Charlotte Wallevik Hansen til høyre, Simen Sandnes i midten og Maren Wallevik Hansen til venstre. Foto: Martin Litwicki

Et eventyr av en turné

Vår første turné var en urolig fin opplevelse. Vi håper 2016 blir fylt med masse nye gode opplevelser.

Godt nyttår alle sammen! Håper starten på 2016 har vært god, og at året blir fint!

Siden sist har det skjedd en god del. Vi kan begynne med turneen. Turen gikk innom Bergen, London, Tampere, Helsinki, Oslo og Kristiansand. For et eventyr det har vært! Teamet som reiste bestod av Maren, Charlotte, Kathrine (søstergjengen), Simen Sandnes (trommeslager) og Martin Litwicki (fotograf/videograf).

Vi er så utrolig takknemlige for å ha muligheten til å reise og arbeide med Simen og Martin. De er virkelig inspirerende mennesker, med et stort pågangsmot og talent! Konsertene bestod av et nytt live-sett sammen med Simen, og det var veldig kult å få testet ut. Å ha med seg en så dyktig trommeslager er virkelig noe vi verdsetter.

Maren til høyre, Charlotte til venstre. Foto: Martin Litwicki

Martin dokumenterte underveis på turen, alt fra lydprøver, konserter og reising, til grytidlige frokost-stunder, oppdatering av sosiale medier og kraftige latterkramper. Filmklippene har blitt satt sammen til en «video-dagbok», og disse episodene ligger ute på Facebook-siden vår. Martin, vi tar hatten av for deg.

Det var veldig gøy å stå på de ulike scenene for første gang, og ha muligheten til å formidle musikken vår til nye mennesker. Som band er dette noe vi ønsker å fokusere på. Vi opplever at vi vokser på det, og vi blir inspirert til å skrive. Vi har også fått muligheten til å snakke med en god del av dem som var på konsertene. Turen besto også av mye reising, mye kaffe, og en haug av glede!

Ankomst Finland. Fra venstre: Martin, Kathrine, Charlotte, Simen og Maren. Foto: Privat

Vi har også blitt spilt på engelsk og amerikansk radio, med vår siste singel, «Shotgun». Dette var utrolig gøy. Sangen ble plukket opp av en britisk radiokanal, og videre av amerikanske radiokanaler. Sangen har også blitt lagt ut som trommecover av Simen, og du kan sjekke den ut her:

Den 15. desember fikk vi tildelt et stipend fra talentutviklingsprogrammet G9alt. Dette var stor stas!

Fra utdelingen av stipendet fra G9alt-talentuviklingsprogrammet. Charlotte til høye, Maren til venstre. Foto: Martin Litwicki

Fremover jobber vi i studio med nytt materiale, som vi gleder oss til å vise dere. Neste konsert er i kveld, hvor vi spiller support for Monica Heldal på Haubitz Salongen – vi gleder oss stort! Den 28. januar spiller vi på Charlies i Kristiansand som support for fantastiske Kelvin, deretter spiller vi konsert på Trondheim Calling, og avslutter februar måned med konsert i Sveits. Dere kan følge med oss videre på sosiale medier, og her på Lokalkulturen underveis.