Høvågdamene tilbake i Agder Teater

Vi gleder oss til å innta hovedscenen i Agder Teater med en helt ny jubileumsforestilling.

Publisert: Publisert:

Høvågdamene består av Kjell Are Janz (fra venstre), Odda Sevland og Kjetil Tveit. Foto: Kjartan Bjelland

Brukergenerert innhold

  • Kjetil Tveit
    for Complex
Denne artikkelen er over ett år gammel

I høst er det 20 år siden Complex og Høvågdamene stod på scenen på Agder Teater for første gang. Dette vil vi feire med en helt ny jubileumsforestilling som vi har kalt: "Complex 20 år –med fremtiden bak oss". Emil Otto Syvertsen gav oss god kritikk i 1999. Overskriften i Fædrelandsvennen den gang var: "Stormende suksess i Agder Teater". Siden har vi spilt revy på andre scener og i andre byer, og har underholdt i hele Agder. Både privat og i næringsliv. Vi håper på ny suksess når vi nå "endelig kommer hjem igjen for å snu kjerringa".

Hovedscenen i Agder Teater har i en lengre periode vært stengt, men settes nå i stand slik at man kan få gjennomført arrangementet. Årets forestilling vil bestå av mye nytt, men siden det er en jubileumsforestilling, vil det også dukke opp noen av de beste innslagene fra alle de 20 årene. Jubileumsrevyen har premiere fredag 8. november klokka 19.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalkulturen?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalkulturen, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Teater