Theresa Nicole Brocks, låtskriver og artist fra Kristiansand i R&B-duoen Brocks, har skrevet dette innlegget. Theresa Nicole Brocks, låtskriver og artist fra Kristiansand i R&B-duoen Brocks, har skrevet dette innlegget. Foto: Raymond Brocks

Hello Fear

Frykt. Smak på ordet. Tipper du kan relatere til en bestemt følelse, eller hendelse, når du hører akkurat det ordet.

BLOGG: Få av oss kan si at vi aldri har opplevd frykt. Jeg har opplevd det, og bestemte meg for å ta et oppgjør med hva det gjorde med meg, og min progresjon.

Det er så lett å la seg rive med av frykt. Irriterende lett å la frykten få kontroll over en situasjon. Frykten manipulerer. Tar kontroll. Og holder deg tilbake. Frykten gjør svak. Den lammer. Mest av alt; den lyver.

Vi er generasjonen “Redd for å feile”. Ofte redd for å være politisk ukorrekt. Si noe feil. Gjøre noe annerledes. Kanskje bekymret over hva foreldre, venner, og bekjente vil synes, mene, og tro – dersom vi valgte våre skritt gjennom livet – ved å følge hjertet.

Livet er kort. Det kan bare leves en gang. Jeg har ikke tenkt å la frykt for noe holde meg tilbake fra å leve det livet som jeg kan leve.

Det finnes så uendelig mange skatter der ute. Ubrukte talenter, gaver, og evner som bare roper etter å se dagens lys. Mennesker som bærer på noe unikt, som kan berike verden på en helt spesiell måte.

Det tristeste jeg kan tenke meg, er å se et endt liv – levd i frykt – med ubrukt potensial, gaver og egenskaper som aldri fikk blomstre og slå røtter. Som vi aldri fikk se, eller vite om.

I dag er dagen. Følg drømmen din idag. Ikke vent til imorgen.

Ikke la noe, eller noen holde deg tilbake fra å leve det livet du er ment til å leve. Se frykten i hvitøyet. Say “ Hello Fear”.