Theresa Nicole Brocks, låtskriver og artist fra Kristiansand i R&B-duoen Brocks, har skrevet dette innlegget. Theresa Nicole Brocks, låtskriver og artist fra Kristiansand i R&B-duoen Brocks, har skrevet dette innlegget.

Menneskeverd

Kristiansand Urban Dansestudio tar skrittet fra å lage store danseforestillinger til å sette opp en musikal i desember 2017.

Musikk og dans har alltid vært en altoppslukende lidenskap for min mann og jeg. Vi har alltid jobbet side om side med prosjekter, utgivelser, og danseforestillinger. Sammen kan vi formidle det som ligger i våre hjerter.

Menneskeverd. Smak på ordet. Hva er det?

I en kald, egosentrert og kynisk verden, kan ordet menneskeverd virke som utvisket, kanskje til og med glemt i enkelte sammenhenger.

Vi ønsker å løfte fram troen på godhetens kraft. Heie på mennesker. Motivere enkeltmenneskers potensial. Elske fram talenter, potensial, personligheter og egenskaper.

Du kan bli hva enn du bestemmer deg for å bli. Du kan klare å fullføre det du drømmer om.

Forestillingen “Dance For Hope” på Kilden desember 2016. Foto: Julie Molvik Sørensen, KRSBY

Det eneste som noen gang trengs for å bryte ned – eller bygge opp et menneske – er så enkelt som ord.

Ord skaper. Holdning skaper. Ord kan drepe enhver gnist, motivasjon og potensial. Ord kan forme de nydeligste resultater. Ord kan blåse gnist i en nedbrutt sjel. Løfte opp mennesker.

Forestillingen “Battle Of The Dream” på Kilden i 2012. Foto: Stian Hildebrand

La oss møte våre medmennesker med ord som løfter opp menneskeverdet. Det er vårt budskap for musikalen i desember 2017.

Forestillingen “Battle Of The Dream” på Kilden i 2012. Foto: Fædrelandsvennen