GJESTEBLOGG: 1. Jepp, det er rett og slett for mye sand der. Samme hva du gjør, samme hvor mye du rister, samme hvor mye du dusjer i ettertid vil alltid det ligge en smule sandkorn inni forhuden, under bryster og i kvinnens spetakkelfjør. Ja, jeg skreiv det! Det er blitt meg fortalt.

2. Det er forferdelig kjedelig. Rett og slett. Det tar mye og gir lite. Pluss at det er mye sand der.

3. Du kan være helt fullstendig uheldig med naboene. Sist gang jeg var på en strand (i Spania, som ble den siste), lå jeg ved siden av en britisk rosa familie med bokstav-unger som kastet maneter på oss. Jeg kastet en solkrem tilbake og sa: - Prøv noe som briter ikke vet hva er!

Men jeg sa det på norsk. Mannen var veldig stor.

4. Du kan i teorien bli spist av en hvithai. Det er bare et tidsspørsmål. Alle vet det, men det skal liksom ikke snakkes om.

5. Det kommer menn fra fremmende land med stor frakk og åpner disse. Inne den har de masse klokker som er veldig billige. Eks. Rolex og sånt. Men når du kommer hjem viser det seg at de er falske. Makan!

6. Det er mye toppløse damer. De tiltrekker seg store ansamlinger av rare hoien-menn som igjen tiltrekker klokkeselgerne. Og vipps, så er du lurt til å kjøpe klokke igjen. Begjær til økonomisk besvær osv.

7. Vannet er iskaldt. Mannen kan bevise det med å ta av seg badebuksen, men da blir man arrestert.

8. Ungene tisser i sjøen og påfører voksne urinveisinfeksjon.