Rabakoret fylte Søm kirke

Det var smekkfullt i Søm kirke da Rabakoret sang og danset med stor entusiasme.

Publisert: Publisert:

Rabakoret sang søndag med liv og lyst under ledelse av Elin Wikstøl Andersen. Foto: Øistein Vigemyr

Brukergenerert innhold

  • Øistein Vigemyr
    Randesund menighet

KRISTIANSAND: Tilbudet av julekonserter er enormt. Midt i rekka av konserter med profesjonelle utøvere holdt Randesund menighets barnekor, Rabakoret, konsert i Søm kirke sist søndag. De ga oss en sangglede og juleglede som overgår de fleste. Barnekoret fra Søm er godt kjent fra mange opptredener kristiansandsområdet. De synger med entusiasme, liv og lyst, og det klinger bra!

Elin Wikstøl Andersen leder koret sammen med kapellmester Reidar Skaaland. De to står bak tekst og melodi på de fleste av korets sanger. Søndag fikk vi også høre gamle kjenninger som «Rudolf er rød på nesen», og da stilte plutselig hele koret med røde neser.

Fullt hus og god stemning i Søm kirke søndag. Foto: Øistein Vigemyr

Over 70 sangere – de yngste barna er bare fire år – beholdt bemerkelsesverdig konsentrasjonen gjennom den timelange konserten.

Fredrikke Henriksen, en av de unge solistene. Foto: Øistein Vigemyr

Denne gangen hadde de også med seg duoen Oakland Rain – tvillingsøstrene Maren og Charlotte Wallevik Hansen – som startet sin sangkarriere i nettopp Rabakoret. En rekke til dels svært unge solister fra korets egne rekker sto også fram og viste at her er noe på gang. Bakket opp av habile musikere, ga koret – med solister og dansere – oss en stor julekonsertopplevelse.

Søstrene Maren og Charlotte Wallevik Hansen i Oakland Rain startet sin sangkarriere i Rabakoret. Foto: Øistein Vigemyr

Søm kirke var fylt til trengsel av stolte foreldre, besteforeldre og annen familie, og mange andre som bare måtte ha med seg denne konserten.

Rabakoret har egen dansegruppe. Foto: Øistein Vigemyr

Publisert:
Vil du skrive for Lokalkulturen?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalkulturen, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Søm
  2. Oakland Rain
  3. Konsert
  4. Randesund