Tvillingsøstrene Charlotte og Maren Wallevik Hansen (t.h) i Oakland Rain.  Tvillingsøstrene Charlotte og Maren Wallevik Hansen (t.h) i Oakland Rain. Foto: Arild Danielsen

Spot og singel om savn

Vi er tilbake – etter singelslipp som gikk over all forventning samt oppslag i nyhetene på NRK som så ble sendt nasjonalt. Fredag slipper vi ny singel.

Stas! Ekstra stas med slippet av «Northern Lights», var at det kom med en offisiell musikkvideo. Denne videoen var regissert av fantastiske Martin Lavik Nygaard og filmet av Mohammed Sarmadawy. Det var en kjempemorsom opplevelse som vi aldri glemmer.

Sammen med de fantastiske engle-danserne! F.v: Amalie Eidjord, Malin Eiersland, Adele Austrud Revheim og Tuva Svendsen. Foto: Oakland Rain

For å oppsummere: Vi stod oppe i en skog ute på Tømmerstø klokken fire på natta med et høylytt aggregat (takk til hyggelige naboer!). Aggregatet gikk plutselig av, det ble bekmørkt og vi måtte finne ut hva som var galt. Heldigvis hadde vi litt påfyll i bilen, og kunne fullføre filmingen med lys.

Da vi slapp videoen, var det en veldig flott gjeng som delte den – noe som gjorde oss veldig rørt. Det er noe spesielt med det å oppleve at man blir støttet. Her har vi også lyst til å gi en ekstra takk til SØRF, som har stått ved oss siden første konsert på Pir6 (nå Onkel Aksel) i 2014.

Det handler om å få ut musikk, og inspirere. Det er til syvende og sist det som gjelder. Låta hadde premiere hos P3 Ruben, og ble ukas låt hos NPS music- noe som var kjempestas. Sangen og videoen ble også delt av Deichmanske bibliotek, Gaffa og Musikknyheter. Med andre ord: stas med slipp!

På settet til videoinnspillingen. Foto: Oakland Rain

Etter slippet var vi så heldige at vi skulle dra på turné. Det er jo det gøyeste i hele verden! Denne turneen var gjennom Tennessee og Norge. Vi fikk oppleve skikkelig musikk-kultur i Nashville, og det var litt av et kultursjokk. På flyplassen hadde de egne holdere til cowboyhatter (!), og det var litt av en opplevelse å snakke med mennesker som var helt inne i roots-sjangeren. Konserten her ble mottatt med hyggelig respons, noe som var veldig gøy.

På farten i Nashville. Foto: Oakland Rain

Turneen bar videre til Trondheim etter USA. Her spilte vi konsert med to stk rødtopper tatt av influensa, forkjølelse, dehydrering og kvalme. Det var litt av et kick å kjenne at vi klarte å gjennomføre dette også! Denne konserten var heldigvis med trommis Simen Sandnes som kunne styre litt av showet. Konserten i Trondheim var i sammenheng med programmet ISFiT, som vi gledelig støtter.

Etter dette var det by:Larm som stod for tur! Det var en utrolig stas, og herlig opplevelse! Vi bestemte oss for å ikke la nerver eller prestasjonsangst ta over for gleden av å få spille- noe som resulterte i en av de gøyeste konsertene vi noen gang har gjennomført. Det var fullt i lokalet, og folk var utrolig positive.

Fra konserten under ISFiT i Trondheim. Foto: Oakland Rain

Så nå er vi altså klare for nytt singelslipp! Det kommer en ny låt på alle streaming-kanaler kommende fredag som heter “Paris in the Fall”. Vi gleder oss veldig til å dele med dere. Denne betyr mye. Det er en låt som handler om å savne noen eller noe. Vi har brukt Paris som en metafor for noe vakkert og fredfullt, akkurat som minner kan være.

Fra konserten under by:Larm. Foto: Oakland Rain

Paris på den kalde delen av året, kan bli hvitt og vakkert. Det er slik et minne så ut i hodet, da vi skrev denne sangen. Vi håper at den kan ta sin plass i deres hjerter, slik som den har i våre. Det kommer også en live-video ut søndag, med vårt eminente band. Det er stas!

Se videoen til Northern Lights her:

Til slutt er vi glade for å meddele at vi skal spille på Sørveiv sitt program under Spot i år! For en glede det er å kunne spille! Vi gleder oss masse, men fram til da håper vi at du kan nyte tre minutter med musikk på ørene som tar deg tilbake til et av dine vakre minner.