Læringsverkstedet Fidje barnehage deltar i Erasmus + prosjektet

Vi i Læringsverkstedet Fidje barnehage er stolte over å være eneste barnehage i Kristiansand som er deltaker i et Erasmus + K2-prosjekt.

Publisert:

Torsdag 9. januar hadde Læringsverkstedet Fidje barnehage besøk av deltakere fra våre fem samarbeidsland, varaordfører Erik Rostoft, kommunalsjef for barnehager i Kristiansand Eva Hauger Gjerdsvold, eier i læringsverkstedet Randi Sundby og regionleder i læringsverkstedet Kirsten Stensvold. Foto: Sandra Kristiansen

Brukergenerert innhold

  • Siren Solvik
    Fidje barnehage

KRISTIANSAND: Fokus for prosjektet er digital kompetanse og digitale ferdigheter hos de minste barna. 

Torsdag 9. januar hadde vi besøk av deltakere fra våre fem samarbeidsland, varaordfører Erik Rostoft, kommunalsjef for barnehager i Kristiansand Eva Hauger Gjerdsvold, eier i læringsverkstedet Randi Sundby og regionleder i læringsverkstedet Kirsten Stensvold.

Vi presenterte prosjektet for gjestene og viste dem rundt på avdelingene. Digitalt fokus for norgesbesøket er bruk av miniprojektor og hvilke kreative muligheter vi har med miniprojektor til foreksempel undervisning, visning av filmer barna har lagd, stetiske kunstutrykk m.m.

Foto: Sandra Kristiansen

Norgesbesøket varte i sin helhet fra onsdag 8. januar til lørdag 11. januar. Fredag arrangerte vi byvandring for gjestene våre før vi gikk videre til Sørlandets Kunstmuseum hvor vi lagde en kunstinstallasjon med projektor. Etter lunsj fikk vi lage våre egne animasjonsfilmer på UiA.

I oktober besøkte vi Irland og der var tema opplæring i programmering med beebots og bluebots.

Fortsettelsen er veldig spennende med lysbord i Latvia, greenscreen i Spania og flere spennende områder i Estland.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og nettside: Full Steam Ahead

Foto: Sandra Kristiansen

Publisert:
Vil du skrive for Lokalkulturen?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalkulturen, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785