Theresa Nicole Brocks, låtskriver og artist fra Kristiansand i R&B-duoen Brocks, har skrevet dette innlegget. Theresa Nicole Brocks, låtskriver og artist fra Kristiansand i R&B-duoen Brocks, har skrevet dette innlegget.

Soloprosjekt i sikte

Mitt aller første soloprosjekt er i gang, og jeg kan nesten ikke vente med å gjøre dette ferdig!

BLOGG: Jeg gleder meg som en unge, og inspirasjonen er sprekkferdig til stede. Denne gangen gjør jeg det på min måte. Mine selvskrevne låter. Jeg og pianoet, og brutalt ærlige låter med temaer som engasjerer, inspirerer og frustrerer meg. Jeg følger magefølelsen, og gjør disse låtene nøyaktig slik jeg ønsker dem.

Jeg har mye på hjertet som jeg vil formidle gjennom musikken. Et av temaene jeg lager en låt rundt, handler om arroganse. Hverdagsopplevelser fører med seg minner, som deretter ofte resulterer i en låt.

Låta “You don’t know me” handler om hvordan vi mennesker ofte forhåndsdømmer andre mennesker, uten å kjenne dem eller deres livshistorie.

Mennesker blir sett ned på, satt i bås, diskriminert, utestengt og snakket nedlatende om, ofte på grunnlag av arroganse, og uvitenhet. Få vet hva som virkelig er en persons levde liv.

Det er ikke alt vi vet om andre, og bør derfor også holde oss gode for å forhåndsdømme mennesker, eller spre nedlatende arrogante holdninger om andre.

Noen sår er ikke alltid synlige. Noen tårer har ingen sett. Mange sorger er ensomme.

Jeg tenker at det å nøye veie våre ord, og våre handlinger mot andre, ikke er et tap for noen. Vi vet ikke alt om hva den personen vi prater om har opplevd.

Et ordtak sier: “Never mistake arrogance for intellect”.

Let’s spread the Love!