Tvillingsøstrene Charlotte (25 år, til venstre) og Maren Wallevik Hansen fra Kristiansand utgjør popduoen The Ella Sisters. Tvillingsøstrene Charlotte (25 år, til venstre) og Maren Wallevik Hansen fra Kristiansand utgjør popduoen The Ella Sisters. Foto: Tobias Aasgaarden (South Coast Creative)

Slipper singel om fryktløshet

Vi slipper ny singel med musikkvideo om fasade, falske forhåpninger og fryktløshet.

Hei, folkens! Håper at ting står greit til etter forholdene. Vi tenker på dere alle. Vi har en god nyhet; det kommer nemlig en ny sang fredag. Den heter «Sugarcoat» og er tittelsporet til vår andre EP «Sugarcoat EP», som også slippes i år. Etter pop- debuten «Queens EP» slapp vi julesangen «Drunk On December», singelen «James Dean», og nå på nyåret kom singelen «Neon Lights».

Nå kommer altså «Sugarcoat», og vi gleder oss sånn til å dele den med dere! Dette er en låt vi virkelig har hatt lyst å slippe, da den for oss har blitt en slags hymne for ærlighet og henter fram viktigheten av å være ekte.

Foto: Tobias Aasgaarden/ South Coast Creative

Dette regner vi som kapittel 2 av reisen til The Ella Sisters. Vi skrev nesten alle låtene fra begge disse EP-ene i samme tidsrom sammen med produsenten vår Matt (London studiotid føles helt surrealistisk nå). Vi hadde mange perspektiver rundt oppriktighet, ærlighet, sårbarhet – og å føle at man må gjemme seg bak noe som menneske. I denne runden har «James Dean» handlet om sårbarhet, og «Neon Lights» tatt for seg sinne og skuffelse over mangel på ærlighet.

Nå kommer altså «Sugarcoat». Vi vil alltid gi rom for tolkning og ikke si altfor mye. Men vi synes det er gøy å leke med ordspill og fraseringer der noe kan både tolkes direkte og i flere lag. Denne låten er også gøy fordi den har en dobbel mening i hvordan det å dekke over noe også er det som foregår på overflaten, og sannheten ligger under der i dybden.

Foto: Tobias Aasgaarden/ South Coast Creative

Det har også vært utrolig morsomt å lage musikkvideoen, da vi har spilt mye på ironien i at når man er fryktløs og sier ifra eller faktisk er ærlig, ofte som jente, oppfattes man som «overdramatisk» eller «for mye», Så det har vi hatt det veldig gøy med i plot og karakterer i denne videoen. Vi har ledd mye under innspillingen.

Sang ute midnatt og video fredag morgen! 

Mens dere venter, her er «Queens Akustisk» som vi slapp på kvinnedagen.

Les mer om og av The Ella Sisters her