Livet mitt forandret seg helt da jeg var med i The Voice. Jeg fikk så god respons fra publikum og det ga musikkarrieren min en skikkelig boost. Så lurer du kanskje på hvorfor den ny singelen min heter «Lost» og ikke «Won»? Det er fordi «lost» er det jeg følte da jeg traff kjæresten min, Hege.

Jeg ble så forelsket at jeg klarte ikke å tenke på en vanlig måte. Jeg følte meg lost i en kjærlighetsboble, og det gjør jeg hver dag når jeg våkner ved siden av henne.

Jeg håper og tror mange kan kjenne seg igjen i teksten. Musikken er ganske upbeat. Jeg er veldig stolt av denne singlen, fordi alt av musikk du hører er det meg som spiller: Trommer, bass, gitar, piano og selvfølgelig vokal. Jeg har alltid hatt lyst til å skrive en sang, og så spille den inn ved å traktere alle instrumentene selv.

foto
Slik ser det ut i Phat Cat Studio, der jeg spilte inn debutsingelen min. Foto: Privat

Dette har vært en drøm for meg siden jeg var liten og hørte på Foo Fighters for første gang. Første Foo Fighters-plata ble spilt inn kun med Dave Grohl, der han spilte alle instrumentene. Han har vært en helt for meg siden jeg begynte å spille musikk.

«Lost» finner du på Spotify og iTunes. Jeg skal slippe ut en singel til før jul som heter Rent Free. Den handler om noe helt annet, som jeg gleder meg til å fortelle deg om når tiden er inne.