Tvillingsøstrene Charlotte og Maren Wallevik Hansen (t.h) i Oakland Rain.  Tvillingsøstrene Charlotte og Maren Wallevik Hansen (t.h) i Oakland Rain. Foto: Arild Danielsen

Nå kommer det ny musikk!

Vi starter sirkuset fredag 20. januar med singelen «Northern Lights». Vi gleder oss sånn til å dele med dere!

Konsert i Ravnedalen. Foto: Martin Litwicki

2016: Hovedakt på Cafe Generalen, ferdigstilt materiale i studio, innspilte live- og musikkvideoer, Kathrine som artistansvarlig for Martin Garrix, oppvarming for Bjørn Eidsvåg i Kilden, turne i Norge og New York, og singel som bikker en halv million streams. 2017: ny musikk står for tur.

For å ta opp tråden der vi slapp; i sommer spilte vi konsert på Cafe Generalen i magiske Ravnedalen. Fullt band, godt publikum og fantastisk natur. Dette ble etterfulgt av Palmesus-helgen, hvor Kathrine var artistansvarlig for «DJ-fenomenet» Martin Garrix. Hun digget opplevelsen, da dette gav henne masse erfaring når det kommer til store konsertproduksjoner. I tillegg til dette spilte vi på den sjarmerende Fjellparkfestivalen.

Palmesus leverte! Foto: Martin Litwicki

Mot slutten av sommeren la vi ut på en spennende turné som startet i New York. Her dro kun søster-teamet, og vi hadde noen morsomme episoder da vi skulle filme hele turen på egenhånd. Film er et eget felt, kan vi ikke bare si det slik? Men øvelse gjør mester.

Vi spilte på Manhattan og i Brooklyn, på Rockwood Music Hall, Union Hall og Pianos. Amerikanere er åpne, og vi fikk mange samtaler med utgangspunkt i at vi er rødhårede tvillinger- og mange trodde Kathrine var trilling. Vi ble for øvrig også utrolig solbrente.

Rett ved Brooklyn Bridge. Foto: Privat

Deretter gikk turen til Trondheim, hvor første destinasjon var en liten øy som heter Stokkøya. Den ligger et stykke utenfor sentrum, og bilturen var simpelthen noe av der vakreste vi har opplevd. Neste konsert var også litt utenfor byen, men det var stort publikum tilstede – kjempegøy!

Foto: Kathrine Wallevik Hansen

Siste del av turnéen var i Kilden, hvor vi spilte support for Bjørn Eidsvåg under Jobbskaper- kampanjen for Strømmestiftelsen. Det var veldig stort for oss. Vi måtte klype oss i armen, da vi innså at Bjørn selv hadde sittet «backstage» og lyttet til oss.

Rett før jul fikk vi spille på The Thief Hotel sitt «Unplugged» event, sammen med bandet Circumnavigate – som var utrolig flinke. Når det kommer til utgivelser, så har vi bikket en halv million avspillinger på debut-singelen vår «Colder Ground».

Konsert i Kilden. Foto: Markus Mjaaland.

Dette er helt surrealistisk. Å vite at så mange mennesker lytter til musikken vår, er en stor ære. «Shotgun» har også bikket 100.000 avspillinger.

Sammen med Bjørn Eidsvåg. Foto: Markus Mjaaland.

Dette året skal dere ENDELIG få ny musikk, og ikke minst musikkvideoer, live- videoer, og Tour Diaries. Vi starter sirkuset fredag 20. januar med singelen «Northern Lights». Denne låten handler om å prøve å finne tilhørighet i samfunnet vårt i dag. Vi gleder oss sånn til å dele med dere!

Turnélivet er digg. Foto: Oakland Rain