Theresa Nicole Brocks, låtskriver og artist fra Kristiansand i R&B-duoen Brocks, har skrevet dette innlegget. Her står hun sammen med ektemannen Raymond Brocks på Preikestolen, der musikkvideoen til låta Daybreak ble spilt inn. Theresa Nicole Brocks, låtskriver og artist fra Kristiansand i R&B-duoen Brocks, har skrevet dette innlegget. Her står hun sammen med ektemannen Raymond Brocks på Preikestolen, der musikkvideoen til låta Daybreak ble spilt inn. Foto: Magnus Wintersborg

En ny morgen kommer

Også mørket vi er inne i nå skal ta slutt.

2020 har vært et krevende år for de fleste av oss. På mange måter skremmende og annerledes. For noen har ting blitt mørkt. Vanskelig. Og umulig. 

Ting er usikkert. Uforutsigbart. Ustabilt. Når skal det ta slutt? Når vil dette gå over? 

Det er da jeg henter fram staheten i meg. Kampmodusen. Viljen.

Det er bekmørkt. Nitrist. Stemningen er trykket. Situasjonen er alvorlig.

Likevel. På tross av det stummende mørket som aldri ser ut til å forsvinne. Så vet jeg innerst inne, at det er mørkest rett før daggry.

Foto: Magnus Wintersborg

Dette ga meg inspirasjonen til å skrive manus til en musikkvideo som fanger en magisk soloppgang. Jeg hadde hørt at soloppgangene på Preikestolen var fantastiske, og jeg hadde lyst til å presse mine grenser. Men alle sa at det var umulig å spille inn video på Preikestolen fordi det alltid er tett i tett med folk der.

Da er det godt å ha to gode fotografer, Magnus Wintersborg og Dan Borge, samt en ektemann som er «gale» nok til å prøve ut noen modige ideer.

Foto: Magnus Wintersborg

Selv om 2020 har vært et merkelig år, så har jeg noen magiske øyeblikk jeg aldri glemmer. Under kan du se hele resultatet fra den magiske turen vi hadde i oktober i fjor. Det hele startet klokka 04 på en parkeringsplass ingen av oss noen gang hadde vært på. Vi var omgitt av et stummende mørke, og fikk en skjev start da vi brukte et helt kvarter på å famle rundt i blinde med en liten lommelykt for å finne hvor stien begynte.

Se videoen Daybreak her:

En ny morgen kommer. Også mørket vi er inne i nå skal ta slutt. 

Jeg velger å tro at selv i den verste sesongen av livet, i den tørreste ørken og den mørkeste natten, kan vakre ting skapes, spire, og slå urokkelige røtter. 

«Its a daybreak. And a new chance. A new way, and a new day ...»

Les flere innlegg av Theresa Nicole Brocks her

----------------------------------------------------------------------------

Musikkvideo til Daybreak er filmed på Preikestolen / Lysefjorden i oktober 2020 av Magnus Wintersborg og Dan Borge. Manus/idé av Theresa Brocks. Regi, klipp og fargekorrigering av Raymond Brocks.

Musikken er skrevet av Raymond Brocks, Theresa Brocks og Roar Farstad. Produsert av Roar Farstad. Utgitt og publisert av Brocks Records.

Spotify: https://sptfy.com/brocks-daybreak

iTunes: https://apple.co/39Tyy2b