Theresa Nicole Brocks og Raymond Brocks fra Kristiansand utgjør R&B-duoen Brocks. Theresa Nicole Brocks og Raymond Brocks fra Kristiansand utgjør R&B-duoen Brocks. Foto: Magnus Wintersborg

Letter To Ariela

Tanken bak denne låten – skrevet til vår kjære datter – startet med en helt grusom tanke. Sikkert en tanke som kanskje har streifet de fleste foreldre. Hva hadde skjedd dersom jeg og Ray hadde forsvunnet fra livet til Ariela?

BLOGG: Det må nok være alle foreldres største frykt. Det å ikke kunne være der for barnet sitt. Å ikke være den eller de som skulle få prege sitt eget barn med holdninger, verdier, og kjærlighet.

Tankene mine streifet… Hvem ville Ariela endt opp med å være – hvis ikke vi var der for henne? Dersom vi ufrivillig hadde forsvunnet fra hennes liv. Ville det være noen andre der ute som oppmuntret henne til å være alt hun kan være?

Inspirasjonen til denne låten, ble min egen datter. Et brev av personlige ord, i form av en låt. Et brev hun kan lytte til – uansett hva som måtte skje i livet. Ord som for alltid kan følge henne, og forhåpentligvis prege henne. Uavhengig av hva andre måtte mene, eller fortelle henne – om hvem hun er eller kan være…

Det er ingen hemmelighet at jeg ikke liker janteloven. En lov av negative holdninger om andre mennesker. Det er ikke dette jeg ønsker å overlevere til min lille datter.

Generøsitet derimot. Troen på andre mennesker. Ønsket om å se andre lykkes. Personlig tror jeg at våre ord skaper resultater. Ord er mektige. De kan skape, eller de kan ødelegge.

Dessverre er vi ikke alltid like flinke til å la våre ord være til oppmuntring for andre. Enkelte ganger er virkeligheten brutal. Mange stemmer summer. Midt i vrimmelen av støy. Gode ord. Eller negativitet. Jantelov. Eller generøsitet. Ti tusen stemmer som vil fortelle deg hva du er og hva du kan klare. Eller hva du ikke er, eller ikke kan klare.

Lytt til din indre stemme. Du kan klare å gjøre det du bestemmer deg for. Du er unik, og den du er – er god nok. Your potential is unlimited. You can do anything. Just put your mind into it.

Denne singelen slippes i forbindelse med release av vårt debutalbum “Expressions Of My Soul”. Albumet slippes 1. oktober. Takk til Cultiva og EU-programmet Aktiv Ungdom, som støttet oss med hele 75.000 kroner. Albumdrømmen ble virkelig. Her har du en smakebit fra plata:

Foto på videoen: Magnus Wintersborg

Håper dere liker låten!

Theresa & Ray