Vi har over lengre tid hatt et stort behov for innkjøp av instrumenter til korpset hvor de få instrumentene vi har hatt var utdatert eller ikke lot seg fikses. De siste årene har vi jobbet aktivt med rekruttering og flere av byens skolekorpsmusikanter har valgt å begynne hos oss og korpset har vokst.

Vi er opptatt av at musikantene/musikerne som spiller hos oss skal ha motivasjon til å mestre og møte nye positive utfordringer for å ha noe å strekke seg etter. Det er med på å gi musikantene/musikerne økt spilleglede, bidrar til at de fortsetter lengre i skolekorpsene og at de fortsetter å spille etter de går ut av skolekorpset.

Det var forståelig nok god stemning da pengestøtten var et faktum. Foto: Foto: Amund Hestsveen.

Støtten fra Skillingsfondet betyr veldig mye. Ikke bare får vi muligheten til å kunne tilby våre nye unge spillbare instrumenter som er en vesentlig faktor til spilleglede, men vi kan fortsette arbeidet med rekruttering, motivere til mestring og holde på med det vi liker aller best, nemlig musikken.

Jeg har ikke ord for hvor glad jeg ble da nyheten kom og så måtte jeg på toppen av det hele holde det hemmelig for korpset noen dager før vi kunne lansere nyheten. Som tamburmajor og instruktør brenner jeg skikkelig mye for korpset og er stolt over det vi utretter sammen.

Det er rett og slett en gledens dag, hvor 17.mai i år vil få en ekstra prikk over i`en.