Theresa Nicole Brocks, låtskriver og artist fra Kristiansand i R&B-duoen Brocks, har skrevet dette innlegget. Theresa Nicole Brocks, låtskriver og artist fra Kristiansand i R&B-duoen Brocks, har skrevet dette innlegget. Foto: Magnus Wintersborg

Expressions Of My Soul

Sjelens innerste tanker formidler jeg gjennom musikken. Ekte opplevelser, og ærlighet. Det er nesten som en dagbok, i form av musikk.

BLOGG: Det har alltid vært en drøm for meg å gi ut et eget album. Jeg kan huske det ennå som om det var igår. Da jeg var åtte år, fikk jeg mitt første keyboard. Det var pappa som kjøpte det til meg. Jeg kunne ikke tro det. Gleden var stor.

Jeg vokste opp i en familie som hadde mye fokus på musikk, og heldigvis så foreldrene mine den musikalske siden av meg, allerede fra jeg var liten.

Ennå kan jeg huske stundene på jenterommet hvor jeg satt i timevis. Jeg og pianoet. Sakte men sikkert lærte jeg meg å spille piano helt på egenhånd. Det ble skapt melodier, selvskrevne låter, og forskjellige pianostykker.

Produsent: Roar Farstad. Melodi og komposisjon: Roar Farstad og Theresa Nicole Brocks. Låtskriving: Raymond Brocks, Theresa Nicole Brocks og Roar Farstad.

Etter hvert begynte jeg på musikkskole, for å lære enda mer. Min første huskonsert som de kalte det. På Sandane i Sogn og Fjordane. De fleste foreldre var tilstede. Den eneste som framførte egen-komponert låt, var meg. Følelsen av å lage noe selv, for så å la noen få høre det.. Den følelsen gav meg lykke. Mening.

Og nå, så mange år etter står jeg her. Debutalbumet ble en realitet, og jeg er veldig takknemlig. Mange av låtene ble skapt ved pianoet. Meg og pianoet.

Håper du vil ta deg tid til å lytte til nyskapende R&B!

<https://embed.spotify.com/?uri=spotify:album:0DWtxBFWjSReKIHbtkrtf6&gt>