Lava Lhasa: Superhelt i karantenetid

Siden vi er en familie som liker kreative oppgaver, ble forslaget om å spille inn musikkvideo i karantenetiden populært.

Publisert:

Denne familien på fire fra Lillesand har nylig laget musikkvideo sammen. De er glade i superhelter, og bildet er fra en bursdagsfeiring i fjor. Fra venstre: Gunnar Krohn-Holm (14), far Christian Krohn-Holm (44), Maiken Krohn-Holm (9) og stemor Heidi Solheim (37). Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Heidi Solheim

Jeg jobber som musiker og låtskriver og lager blant annet musikk for barn. I 2016 lagde jeg låta Lava Lhasa og gav den ut på plate. (Fun fact: Opptaket ble spilt inn i fjøset vårt i Lillesand). Siden vi er en familie som liker kreative oppgaver, ble forslaget om å spille inn musikkvideo i karantenetiden populært. Og vi hev oss rundt. Opptakene ble gjort på mobiltelefon og vi brukte et par dager på det.

Redigeringen tok litt lengre tid. Dette er en aktivitet vi tror passer bra til alle familier som liker å finne på noe gøy og kreativt sammen. Og det vi merket var at dette ble en aktivitet våre barn/ungdommer også likte godt! De er jo eksperter på mobiltelefon og har masse meninger om vinklinger og ideer til situasjoner etc.

Se musikkvideoen her:

I rollene:

Lava Lhasa + gammel dame: Maiken Krohn-Holm

Superskurk 1: Christian Krohn-Holm

Superskurk 2: Heidi Solheim

Superskurk 3: Gunnar Krohn-Holm

Publisert:
Vil du skrive for Lokalkulturen?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalkulturen, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785