I en foreløpig rettskjennelse fredag, fikk Richards (35) medhold i kravet om at filmstjernen ikke må få nærme seg henne og barna. Paret giftet seg i 2002.I et skriv til retten som ligger ut på nettstedet The Smoking Gun, oppgir Richards at Sheen skal ha truet med å drepe henne, drevet med tung gambling og mer eller mindre kontinuerlig har ruset seg på piller i løpet av det korte ekteskapet.

Sheen beskrev det 17 siders rettsskrivet fra Richards som «et hatefullt oppdiktet dokument» da han ble bedt om å kommentere det lørdag.

— Jeg er dypt lei meg fordi dette demonstrerer et bevisst forsøk på en åpenbar smørekampanje mot meg og tar klar avstand fra en sunn og ansvarlig omsorgsdeling, uttalte Sheen ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Etter at de flyttet fra hverandre i fjor, skal kampen om Sheens rett til å ha samvær med de to døtrene ha tilspisset seg kraftig. I et rettsskriv som Richards leverte California Supreme Court onsdag i forrige uke, gir hun en utfyllende beskrivelse av ektemannens oppførsel, både under og etter at de bodde sammen.

Hun motsetter seg at Sheen skal ha samvær med døtrene uten tilsyn og nekter ham å ha barna over natten så lenge han ikke har gjort noe med sine vaner med gambling og pornografi og at det oppholder seg prostituerte i huset. (©NTB)