Blant de 35 motevisningene som står på programmet i dagene fremover var det stjernespekket og fotograftett da datteren til den legendariske skuespilleren skulle vise hva hun var god for onsdag.Blant tilskuerne var artisten Paula Abdul og skuespillerne Lara Flynn Boyle — for øvrig pappa Jacks eks, Lisa Rinnan og Rebecca de Mornay.

Jennifer Nicholsons stil er blitt karakterisert som overdådig, eksotisk og mer à la Bollywood-film enn diskret. Hun debuterte med sin første kolleksjon under moteuken i New York i 2003, og nå bruker kjendiser som Anjelica Huston, Jessica Capshaw, Jennifer Tilly, Shiva Rose, Sophie Dahl, Amanda DeCadenet og Rose McGowan hennes klær.

Datteren til Jack har en høyere utdannelse innen kunsthistorie, deretter prøvde hun seg fram på ulike områder: Hun har designet filmkulisser, prøvd seg som skuespiller, vært innom interiørarkitektbransjen - der hun sluttet etter å ha innredet Courtney Loves hus, før hun satset på moter. Først gjennom en klesbutikk for vintageklær i California, så som designer, selv om hun ikke har annen utdannelse enn sømkunnskapene som skuespillermoren lærte henne. (©NTB)