— Tradisjonen tro skal vi spille en del av våre egne låter, og i tillegg blir det noen av de fineste coverlåtene som vi vet om. Det blir en kombinasjon av egne ting, og det folk kjenner fra konsertene på Sommer på Torvet, sier Tom Hugo til Fædrelandsvennen.

For 6. året på rad spilles det opp til romjulskonsert på Kick.

— Det har vært utrolig hyggelig, og det har utviklets eg til en stor venners venner-fest. Det har vokst fra å være en liten akustisk konsert, til en stor produksjon med mange folk på scenen, forteller Tom Hugo.

I år er Marte Wulff og Caroline Eid Nodeland med som gjesteartister. Oakland Rain skal varme opp.

— De har vært gjester hos oss to år på Sommer på Torvet. Vi har fulgt deres utvikling siden de het The City. De er noen veldig flinke og kule jenter som har noe eget ved seg. Jeg har stor tro på at de har en fremtid, sier Tom Hugo.

De siste årene har det vært 350- 400 mennesker på romjulskonsertene. I år tror Tom Hugo at det blir ny rekord:

— Jeg gleder meg veldig, og jeg er sikker på at dette blir den beste romjulskonserten noensinne. Vi er en godt sammensveiset gjeng, og er godt forberedt.

- Hvordan er det å spille i jula?

— De siste ti årene har jeg hatt en spillejobb i jula, så det er en del av tradisjonen. Og hvis jeg ikke får meg en treningstur, så får jeg i det minste svettet av meg litt på scenen.

Men romjulskonserten på Kick er ikke den eneste konserten 3. juledag. Marquee Band spiller for 15. året på Caledonien. Bandet ble dannet i 1976, og flere av originalmedlemmene holder fremdeles koken. 3. juledag spiller også Neil Young-tributebandet Ragged Glory opp til konsert.