Agnes Kittelsen giftet seg

Lørdag 30. april giftet Agnes Kittelsen seg med sin Lars Winnerback. Bryllupet har de klart å skjule fra pressen.

Publisert:

Agnes Kittelsen sammen med forloveden Lars Winnerbäck på førpremieren av "Pyromanen" i Kristiansand. Nå er de gift. Foto: Sondre Steen Holvik

Høsten 2013 fant skuespillerinnen fra Kristiansand lykken med den svenske artisten Lars Winnerback (40). Lørdag giftet de seg i Stockholm, med flere kjendiser blant gjestene. Det var VG som først omtalte saken.

Hemmelig bryllup

Vielsen fant sted lørdag formiddag i Katarina Kyrkan i Stockholm sentrum, og paret har klart å holde det hele hemmelig for pressen.

Skuespillerne Henriette Steenstrup og Pia Tjelta var blant gjestene, og ifølge avisen Aftonbladet spilte den svenske artisen Thåstrøm for paret under seremonien.

Forlovet i fjor

Det var i juni i fjor at Kittelsen og Winnerback offentliggjorde sin forlovelse. Paret verner om sitt privatliv, men Kittelsen har tidligere uttalt til Fædrelandsvennen at hun tror på kjærligheten, og at kjærlighet er svært viktig i menneskers liv. For tiden er hun aktuell med filmen Pyromanen, og til høsten blir hun å se på Kilden når Karl Ove Knausgårds "Min kamp" settes opp.

Publisert: