KRISTIANSAND: — Folk kan forvente veldig bra musikk med unge gutter som gjør alt på scenen. Vi har øvd masse for å levere, sier bassist Daniel Bergan Cifuentes i Manishta.

I kveld står han og de fire andre i bandet Jonas Træen, Daniel Hindaker, Simon Paus Sangolt og Jostein Eikeland på scenen På Hjørnet for å spille låter fra den ferske ep-en «Can’t Resist» som slippes i kveld. Å endelig få gitt ut ep-en betegner bassisten som «helt herlig».

Betyr ingenting.

– Det var en stor lettelse for alle sammen. Vi har masse på lager og måtte bare få gitt ut noe av det for å kunne vise folk hva vi har å by på, sier han.

De fem har spilt sammen i ett år, men selve bandet ble startet sommeren 2007. Det spesielle bandnavnet Manishta betyr «ingenting» på Serbisk og ble valgt fordi det er morsomt og fengende.

– Det var trommisen vår som kom opp med det navnet. Når man hører det, vet man ikke helt hva man kan forvente. Det avslører ikke for mye, sier Bergan Cifuentes og flirer.

Vil turnere masse.

De fem guttene er første band ut på Trashpop sin nye scene for talentfulle og ferske band fra Agder og Telemark. Annenhver tirsdag vil scenen På Hjørnet være viet dem.

Manishta spiller rock med elementer av pop og funk. Hittil har de blant annet hatt konserter på Pir6 og på Samsen.

– Vi ser på oss selv som et framtidig band som har mye å gi. Drømmen er å spille og turnere masse. Så kan bare tiden og bransjen vise hva som kommer, sier Bergan Cifuentes.