Men nå er Fox lei av TV-kjøret, dersom vi skal tro utsagn han kommer med til magasinet Us. – Jeg kommer ikke til å gjøre mer TV etter «Lost», slår han fast i intervjuet. Fox spilte på 90-tallet i seks sesonger av dramaserien «Party of Five». I 2004 mønstret han på ABCs spenningsserie «Lost», som er inne i sin sjette og siste sesong i USA. Sesongen kommer til norske TV-skjermer i mars.

– Jeg har gjort seks sesonger av to serier nå. Det vil si nærmere 300 timer med TV. Nå føler jeg meg ferdig, sier han, og legger til: – Jeg vil enten lage filmer, eller så vil jeg arbeide med noe helt annet.

Det ser ut til at også hans medspiller i «Lost», Evangeline Lilly, har fått nok etter den intensive «Lost»-perioden.

Lily, som fikk sin første store skuespillerjobb i «Lost», er for tiden også aktuell med en rolle i Oscar-nominerte «The Hurt Locker». Men til tross for suksessen lengter hun etter å komme seg unna rampelyset.

Hun sier til Eonline. com: – Skuespill er noe jeg setter pris på, og jeg synes det har vært en fantastisk opplevelse. Men jeg er ikke lidenskapelig opptatt av det slik mange andre skuespillere er. Jeg vil ha det litt rolig nå ... kose meg litt i en mer normal hverdag igjen før jeg bestemmer meg for neste steg, sier hun. Og avslører at hun ønsker å jobbe mer for veldedige formål. (©NTB)