Mange sørlendinger fortvilte da de fikk beskjed at stemmene se sendte under Korslaget på TV2 fredag kveld ikke telte. Fvn.no fikk inn tips fra flere som opplevde samme feilmelding tilbake da de prøvde å stemme.

”Det er ikke mulig å stemme nå. Besøk www.tv2.no/underholdning for mer informasjon” var tilbakemeldingen de fikk fra tv2. Nå beklager tv-kanalen problemene.

— Det som skjedde var en menneskelig feil. Avstemningen følger programmet, så hvis noen stemmer under reprisen eller før programmet, får de en tekstmelding om at stemmen ikke er registrert. Den teksten må byttes ut når programmet starter, men det var ikke gjort, sier pressekontakt Alex Iversen i TV 2 til VG Nett.

Problemene skal derimot ikke hatt noe å si på resultatet, da alle meldingene likevel ble registrert.

— Vi beklager sterkt det som skjedde, men vi har kikket på tallene og det er ikke mulig å registrere noen endringer eller avvik i forhold til det vi har sett tidligere og i andre programmer, sier Iversen.

Team Thom fra Kristiansand gikk videre til finalen i Korslaget hvor de skal kjempe mot team Lisa om seieren som vil gi 500.000 kroner til Sound of Happiness.