Snipes, som var med i sangerens «Bad»-video i 1987, ble knust da popikonet døde i juni i fjor, 50 år gammel. Han mener Jackson var helt unik.– Jeg danset i videoen til «Bad». Hans bortgang var et stort tap for oss alle. Og jeg håper og ber om at hans skaper, eller hva du enn måtte tro på, vil sende ham tilbake til oss som en engel, for å underholde oss. Med Michael mistet vi noe mer enn et vanlig menneske. Det må være noe engleaktig ved noen som nådde ut og inspirerte så mange forskjellige mennesker over hele verden. Kanskje vi ikke tok godt nok vare på ham, sier Snipes til nettstedet Skip.at.

En annen av skuespillerens helter er soulsangeren James Brown. Han døde i 2006 og Snipes arbeider nå med en film om hans liv.

– Vi jobber med den. Den er på vei, men akkurat nå prøver vi å finne ut hvordan vi skal finansiere filmen. Jeg regner med å gi dere James Brown når verdens ende kommer i 2012!

Snipes vil fremstille sangeren på en realistisk måte og har øvd på hans berømte hyl.

– Det er lett! Jeg begynte som danser og sanger, og der jeg kommer fra hadde James Brown og Michael Jackson stor påvirkningskraft. Vi hørte bokstavelig talt på dem hver dag, så jeg kan absolutt etterligne hylene. (©NTB)