Amy Winehouse lagde nok en gang oppstandelse da hun tirsdag kveld ble sporløst borte i Londons gater.

Popstjernen skal ifølge den engelske avisen The Sun ha blitt svært opprørt da hun ble nektet å besøke ektemannen, Blake Fielder-Civil i Pentoville-fengselet i London, hvor han sitter siktet for legemsbeskadigelse og i tillegg for å ha hindret retten i å gjøre jobben sin.

Svigermor nekter Amy besøk

Fielder-Civil har sittet fengslet siden 10. november og ifølge The Sun er det kun én person som får lov til å besøke han; hans mor.

Forholdet mellom Amy Winehouse og ektemannens familie skal nå være så dårlig at svigermoren har sagt klart ifra om at hun ikke tillater at de treffer hverandre mens sønnen sitter fengslet.

Foreldrene kalte ut politi og ambulanse

Da Rehab-sangerinnen kom til Pentoville-fengselet tirsdag og fikk beskjed om å gå, ble hun så opprørt at hun stormet ut og forsvant i Londons gater.

Ifølge nyhetsbyrået WENN skal Amy's foreldre ha blitt så redde for dere ustabile datters mentale og fysiske helse at de ringte både politi og ambulanse for å spore henne opp. Da hadde de gjentatte ganger prøvd å ringe henne både på mobiltelefonen og hustelefonen uten å få svar.

Tirsdag kveld kunne avisen London's Evening Standard likevel opplyse at superstjernen var funnet i god behold hjemme i leiligheten i Hackney, Øst-London. En ambulanse ble stående utenfor huset i to timer, før Amy dukket opp uskadet.